فال روزانه 30 خرداد 1398 » |
این روزها که هم هوا رو به سرد شدن میرود هم در آستانه عزاداری های ماه محرم و روضه های نذری دادن های این ماه هستیم شاید بیشتر کارمان به آش پختن و تزیین آش و پخش کردن آش بیافتد. به قول ویکی پدیا جان، آش یکی از از غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… سادهترین آن آش رشتهاست و از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده میکنند.
تزیین آش را میتوان به همین راحتی انجام داد :
یک بعلاوه بزرگ وسط کاسه با کشک بکشید و هر قسمت را با سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ پر کنید :))) همان روش ساده و نوستالژیک قدیمی که همیشه کاربرد دارد. ولی اگر دوست دارید پذیرایی رنگین تری از مهمان ها داشته باشید باید مثل من چند تایی عکس و مدل تزیین آش ببینید تا ذوق و قریحه و سلیقه زنانه تان حسابی گل کند.
برای مشاهده ادامه متن به لینک زیر مراجعه کنید
تزیین آش | ۱۰۰ ایده تزیین آش رشته نذری و مجلسی + آموزش
منبع: دلبرانه
فرم در حال بارگذاری ...